Kookworkshops 13-23 jaar


Individuele kookworkshops. Je kunt een losse kookworkshop boeken. Kosten: vanaf €59,50 voor 2 uur. Prijs is afhankelijk van het te bereiden menu of aangepaste ingrediënten vanwege speciale verzoeken of allergenen.

Kookworkshops in kleine groep. Kook je liever samen? Geef je dan op om te koken in een groep van 4 tot 6 deelnemers.
Kosten: vanaf €18,50 voor 2,5 uur per keer. De groep gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Prijs is afhankelijk van het te bereiden menu of aangepaste ingrediënten vanwege speciale verzoeken of allergenen.

Voor deze workshops geldt: Ervaring in de keuken is niet nodig. Geef bij de aanvraag aan wat je graag wilt leren of laat je verrassen. Locatie is in de Zaanstreek. Inclusief gebruik benodigd keukengerei en de benodigde producten. Deze workshops bestaan uit: toepassen van snijtechnieken, productkennis en een recept bereiden.

Help mee Kookstudio de Bonenstaak op te richten!!
Door één of meerdere workshops met een open datum te boeken
of een workshop cadeau te geven #gevenisaltijdwinst. Het gaat om een locatie in Zaandam, waar momenteel achter de schermen aan wordt gewerkt.

Stel je voor: een toffe plek voor jongeren om samen te komen en te koken! Onder begeleiding van een gediplomeerde kok en ervaren gezinswerker. Kleinschalig en ongedwongen. Ook geschikt als verjaardags- of vriendenfeestje. 

ALVAST ONTZETTEND BEDANKT!
Smakelijke groetjes, Laura Dumas xx

Kookworkshop 13 tot 23 jaar (al dan niet op eigen locatie) met voorkeursdatum boeken? Vul dan onderstaand formulier in.
Geef aan of het gaat om een individuele of gezamenlijke kookworkshop.