Kookworkshops 6-12 jaar


Wat gaan we doen? Deze workshop bestaat uit: toepassen van snijtechnieken, productkennis en een recept bereiden. Kosten: vanaf €16,50 voor 2 uur per keer. De groep gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Prijs is afhankelijk van het te bereiden menu of aangepaste ingrediënten vanwege speciale verzoeken of allergenen.

Voor deze workshops geldt: Ervaring in de keuken is niet nodig. Geef bij de aanvraag aan wat je graag wilt leren of laat je verrassen. Locatie is in de Zaanstreek. Inclusief gebruik benodigd keukengerei en de benodigde producten.

Help mee Kookstudio de Bonenstaak op te richten!!
Door één of meerdere workshops met een open datum te boeken of een workshop cadeau te geven #gevenisaltijdwinst. Het gaat om een locatie in Zaandam, waar momenteel achter de schermen aan wordt gewerkt.

Stel je voor: een toffe plek voor kinderen en jongeren om samen te komen en te koken! Onder begeleiding van een gediplomeerde kok en ervaren gezinswerker. Kleinschalig en ongedwongen. Ook geschikt als kinderfeestje. 

ALVAST ONTZETTEND BEDANKT!
Smakelijke groetjes, Laura Dumas xx

Kookworkshop 6 tot 12 jaar (al dan niet op eigen locatie) met voorkeursdatum boeken? Vul dan onderstaand formulier in.Uw ontvangt z.s.m. bericht of uw aangegeven voorkeur mogelijk is.